< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Hoe kan ik een slabbetje bedrukken met tekst?

Het bedrukken van een slabbetje met tekst is eenvoudig met behulp van de online ontwerptool te doen. Bij het maken van slabbetjes, doorloopt u in enkele stappen het bestelproces. Wij hanteren geen minimale ordergrootte, waardoor het bestellen van unieke gepersonaliseerde slabbetjes met tekst geen enkel probleem is. Het zal u niet verbazen dat vooral een slabbetje met naam erg populair is. Naast een slab met naam, zijn er echter nog veel meer leuke slabbetjes zelf voor een baby te maken. Gepersonaliseerde slabbetjes met tekst zijn in de klassieke ronde vorm verkrijgbaar, maar ook als hip driehoekig bandana slabbetje.

Slabbetjes maken met afbeelding

Naast de mogelijkheid een slab te bedrukken met een eigen tekst, kunt u uiteraard ook kiezen voor een of meerdere afbeeldingen. Alles dat u hoeft te doen als u een slabbetje met foto, tekening of andere afbeelding wilt ontwerpen, is deze te uploaden vanaf uw computer, tablet of mobiele telefoon. Zowel het bedrukken van een slabbetje met tekst als met afbeeldingen kunnen wij erg goedkoop door onze zeer efficiënte productiemethode.

Slabbetjes met tekst of afbeelding als cadeau

Het bedrukken van een gepersonaliseerd slabbetje met tekst is natuurlijk een erg origineel cadeau voor iemand die zwanger is, of net bevallen. Met een tekst op een slabbetje kunt u ook het grote nieuws van uw zwangerschap bekendmaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van slabbetjes met als tekst ‘De liefst opa en oma ter wereld’?

Op zoek naar iets anders dan gepersonaliseerde slabbetjes?

Het kan zijn dat u op zoek bent naar iets anders om te bedrukken dan een slabbetje. Ook in dat geval slaagt u hier bij Goedkoop-t-shirts-bedrukken.be. Naast het maken van slabbetjes met tekst of afbeelding, kunt u hier ook andere babykleding zoals leuke rompertjes of schattige baby t shirts laten bedrukken. Of u nu gepersonaliseerde slabbetjes bestelt of iets anders, u krijgt altijd producten van goed materiaal met een hoogwaardige bedrukking.