< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat B is de lengte van je kind.
Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Laat hier een schattig baby T shirt bedrukken

Als u een baby T shirt wilt laten bedrukken, hebt u mogelijk al een bepaald design in gedachten. Om het baby shirt precies zo te bedrukken als u wenst, hebt u hier alle mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een baby shirt met tekst, maar ook zonder problemen een of meerdere afbeeldingen op de kleding plaatsen. Bij de afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld denken aan een foto, maar ook een leuke tekening of plaatje van een schattig diertje. Het is mogelijk om goedkoop een baby shirt aan de zowel de voor- als achterzijde te bedrukken met een ontwerp naar wens.

Eenvoudig online een baby shirt bedrukken

Met behulp van onze gebruiksvriendelijke online ontwerp tool kunt u in een handomdraai een leuk baby t shirt bedrukken. Dit begint met een keuze welk baby shirt u wilt bedrukken, en het selecteren van de gewenste maat en kleur. Vervolgens kunt u aan de slag met het ontwerpen van een baby shirt met tekst of afbeeldingen. Afbeeldingen plaatst u gemakkelijk op de kleding door deze te uploaden vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer. Hoewel de babykleding die bedrukt kan worden geen hele grote afmetingen heeft, is het toch belangrijk een afbeelding van een flinke bestandsgrootte te kiezen. Zo zijn de kleuren het best zichtbaar, en voorkomt u een korrelige bedrukking. Fijn is dat u direct tijdens het ontwerpen ziet hoe goedkoop het bedrukken van een baby shirt hier eigenlijk is. Als u een baby t shirt met een grappige tekst of afbeelding wilt laten bedrukken, kijk dan eens bij de standaarddesigns in de ontwerptool.

Baby shirt met tekst of afbeelding als cadeau bestellen

Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die zwanger is, of net bevallen? Een baby shirt met een leuke tekst of schattige afbeelding wordt altijd gewaardeerd. Het bedrukken van een baby shirt met een eigen ontwerp is een goedkoop, maar toch erg persoonlijk cadeau! Denk daarnaast ook eens aan een leuk rompertje met eigen naam.