< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Heren Vest met capuchon 50% katoen fleece comfort cut
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   50% katoen - 50% polyester - voorgekrompen fleece - 280 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Hoodie bedrukken met uw eigen unieke ontwerp

Iets personaliseren door hier een eigen ontwerp te kunnen drukken is een grote trend, en een hoodie bedrukken past daar helemaal bij. Een hoodie bedrukken met een grappige tekst voor uzelf of vriend of vriendin, of een hoody bedrukken met een leuke afbeelding voor uw kinderen? Bij ons kunt u tegen een concurrerende prijs een trui met een heel eigen ontwerp maken, waardoor u altijd een uniek item heeft. Textiel bedrukken kunt u voor uzelf doen, maar hoodies bedrukken als cadeau is eigenlijk nog veel leuker omdat u echt een persoonlijk maakt.

 

Dezelfde hoodie bedrukken voor een hele groep

Dat u bij ons een unieke hoodie kunt bedrukken hoeft natuurlijk niet te zeggen dat wij geen grote aantallen leveren. Ook voor een familie, een vriendengroep die gezamenlijk op vakantie gaat of een vrijgezellenfeest kunnen wij dezelfde hoody bedrukken. Hoodies bedrukken in diverse maten maar met hetzelfde ontwerp kan rap en gemakkelijk in ons ontwerpprogramma, en in ons assortiment vindt u truien voor zowel baby’s en kinderen als volwassenen. In de ontwerptool ziet u overigens gelijk welke andere bedrukte t-shirts wij leveren (u kunt bijvoorbeeld ook een polo bedrukken).

 

Een hoody bedrukken voor bedrijven en verenigingen

Voor alle leden van een vereniging of een bedrijf een hoody bedrukken zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling en goede herkenbaarheid. Verenigingen van bijvoorbeeld sporters of studenten kunnen een mooie hoody bedrukken met logo’s of namen van sponsoren, maar er kan uiteraard ook nog een foto van het hele team aan toegevoegd worden.