< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Goedkoop een jurk bedrukken met een eigen ontwerp

Wilt u graag unieke kleding die verder niemand draagt en dat ook nog eens tegen een lage prijs, laat dan goedkoop een jurk bedrukken bij goedkoop-t-shirts-bedrukken.be. Hier kunt u goedkoop kleedjes bedrukken, of dat nu voor uzelf is voor iemand anders. Het is immers al erg leuk om goedkoop een unieke jurk te bedrukken voor uzelf, maar het is net zo leuk om een leuk kleedje cadeau te doen! Is binnenkort uw moeder jarig, heeft uw dochter haar diploma gehaald of hebt u een vrijgezellenfeest van een goede vriendin? Laat hier goedkoop kleedjes bedrukken om deze persoon een persoonlijk cadeau te geven en haar de hele dag in het middelpunt van de belangstelling te zetten. De kleding kunt u zelf ontwerpen, en met behulp van de creator gemakkelijk voorzien van een leuke tekst of opvallende foto. Het kleed dient ook gelijk als leuk aandenken aan een speciale dag of gebeurtenis!
 

Goedkoop grotere aantallen kleedjes bedrukken

Zoals u gewend bent kunt u hier ieder kledingstuk – jurk of anders – gewoon per stuk laten bedrukken en is er geen minimale ordergrootte. Natuurlijk kunt u ook goedkoop meerdere kleedjes laten bedrukken, bijvoorbeeld voor een groep vriendinnen die samen op vakantie gaan. Niet alleen fijn omdat u elkaar gemakkelijk kunt herkennen, maar ook leuk omdat u gegarandeerd te aandacht zult trekken. Online kleding bedrukken, een t-shirt, trui, jurk of iets anders,  wordt overigens ook veel gedaan door bedrijven. Voor niet veel geld geeft u uw medewerkers een representatief uiterlijk, of hebt u opvallend promotiemateriaal.