< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een uniek kinder t shirt bedrukken voor kinderen van alle leeftijden

Kledingwinkels hangen vol met schattige kinderkleding, maar zelf een kinder t shirt bedrukken is eigenlijk nog veel leuker! Elk seizoen moet er nieuwe kleding worden gekocht omdat de oude spullen van vorig jaar niet meer passen, en daarom kunt u ieder seizoen opnieuw kinder t shirts bedrukken met een eigen ontwerp. Hat is maar goed dat een kinder t shirt bedrukken goedkoop is bij ons, zo blijft het ook nog leuk voor uw portemonnee.
 

Kinder t shirts bedrukken die ze zelf ontwerpen

Hebt u ook iedere ochtend weer een hele discussie met uw kind welke kleding hij of zij aandoet die dag? Een kinder t shirt bedrukken naar hun smaak lost dit direct op. Kinderen kunnen hun eigen t-shirt ontwerpen en kunnen bijvoorbeeld kinder t shirts bedrukken met hun eigen naam, een afbeelding van een eigen tekening of hun favoriete dier of zanger(es). Kleding bedrukken kan namelijk met zowel tekst als afbeeldingen op de mouwen of voor- of achterzijde. Hoe goedkoop een kinder t shirt bedrukken wel niet kan zijn ziet u direct overzichtelijk in ons ontwerpprogramma.
 

Kunnen scholen of verenigingen ook kinder t shirts bedrukken?

Een kinder t shirt bedrukken met een bepaald ontwerp in grote aantallen en in verschillende maten vormt geen enkel probleem. Kinder t shirts bedrukken kan goed van pas komen bij verenigingen die uniforme sportkleding voor trainingen en wedstrijden willen hebben, en scholen die graag herkenbare kleding willen hebben voor schoolreisjes en sportdagen. Ondanks dat een kinder t shirt goedkoop is leveren wij wel producten van goede kwaliteit die gewoon gewassen kunnen worden en vele malen gedragen kunnen worden.