< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Betaalbare kleding bedrukken voor iedereen

Kleding bedrukken is een trend die eigenlijk pas de laatste jaren steeds meer op is gekomen, mede doordat kledij bedrukken in kleine aantallen nu ook voor particulieren betaalbaar is geworden. Goedkoop kleding bedrukken kon eerder alleen in grote aantallen en was voornamelijk interessant voor bedrijven die kleding wilden bedrukken voor personeel of om weg te geven aan (potentiële) klanten. Dat geldt trouwens niet alleen voor kledij bedrukken, maar eigenlijk voor textielbedrukking over het algemeen (denk ook aan petten, schorten en tassen). Iedereen wil tegenwoordig graag producten personaliseren zodat ze uniek zijn en gelijk iets zeggen over hun eigen persoonlijkheid. Daarom is het zo fijn dat u bij ons artikelen al vanaf een enkel stuk kunt bestellen – zonder extra kosten.

 

Unieke kledij bedrukken tegen de laagste prijs

U kunt hier goedkoop kleding bedrukken die ook nog eens van uitstekende kwaliteit is en lang meegaat. Kleding bedrukken is mogelijk met tekst zoals uw naam, een grappige uitspraak of levensmotto, maar u kunt ook kledij bedrukken met een mooie vakantiefoto of eigen schets. In ons assortiment vindt u kleding voor zowel baby’s en kinderen als volwassenen en het is mogelijk diverse soorten kleding te bedrukken (zoals een t-shirt, capuchontrui of geklede trui bedrukken). De prijs wordt tijdens het ontwerpen direct aangepast, waardoor u constant zicht heeft op hoe goedkoop kleding bedrukken eigenlijk is.

 

Goedkoop kleding laten bedrukken in grotere aantallen

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor grotere aantallen kleding bedrukken, of u nu kledij wilt bedrukken voor een vrijgezellenfeest, vriendengroep, vereniging of bedrijf. Goedkoop kleding bedrukken heeft maximaal effect in het versterken van het groepsgevoel en het geven van een herkenbare en professionele uitstraling van uw personeel of verenigingsleden.