Bezorging

Wij zijn van maandag 24 t/m woensdag 26 december gesloten. Ook maandag 31 december en dinsdag 1 januari gaan wij dicht. Je kunt op deze dagen wel bestellingen plaatsen via de website. Deze worden op 27 en 28 december en vanaf 2 januari verwerkt.

TIP!   Heb je nog iets nodig voor de feestdagen, bestel dan op tijd. Door de enorme drukte bij de post zijn de levertijden vaak langer dan normaal.

Wij versturen je kleding binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Bestel je met spoed, dan wordt je bestelling binnen 3 werkdagen verstuurd. De spoedoptie kun je aanvinken bij de laatste stap in je winkelmandje en kost € 25,- euro.

Hoe je kunt helpen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verstuurd:
• Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
• Vermeld bij een overschrijving altijd het ordernummer.

Als er iets mis gaat tijdens het verwerken van je bestelling, dan stelt onze klantenservice je daarvan op de hoogte. Mocht er iets niet goed gaan met de levering van je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Alle bestellingen worden door ons verstuurd met de pakketpost van PostNL. Nadat PostNL jouw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvang je van ons per e-mail een Track & Trace code waarmee je de status van de bezorging kunt volgen. PostNL garandeert dat ruim 95% van alle postzendingen de volgende dag wordt bezorgd. De bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.