< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een unieke polo bedrukken voor uzelf of als presentje

U kunt bij ons een polo bedrukken per stuk, of u nu een leuk uniek poloshirt wilt bedrukken voor uzelf of een polo wilt laten bedrukken om cadeau te geven. Een polo laten bedrukken is mogelijk met zowel tekst als een afbeelding, u kunt het design helemaal zelf ontwerpen. Dat een polo bedrukken goedkoop kan zijn ziet u wel tijdens het bestellen, aangezien de prijs direct wordt aangepast aan de opties die u kiest.
 

Voor een groep hetzelfde poloshirt bedrukken?

Gaat u met het hele gezin of een vriendengroep op vakantie, dan is een poloshirt bedrukken een leuke manier om te showen bij welke groep u hoort. Ook voor een vrijgezellenfeest of verjaardag kunt u een polo laten bedrukken, het is geen enkel probleem om in een order diverse maten te bestellen. Fijn is het ook hier dat de prijs direct zichtbaar is op uw scherm, u ziet direct dat een polo bedrukken goedkoop blijft (ongeacht de ordergrootte).
 

Als bedrijf een polo laten bedrukken?

Ja hoor, uiteraard kunnen wij voor bedrijven ook een polo bedrukken tegen dezelfde scherpe tarieven. Bedrijfskleding bedrukken is een profijtige manier om uw naambekendheid te vergroten, en een poloshirt bedrukken voor personeel zorgt voor een goede herkenbaarheid. Het is mogelijk goedkoop een polo te bedrukken met de bedrijfsnaam op de achterzijde en een logo op de voorzijde. Voor de warme seizoenen kunt u het best een polo laten bedrukken, terwijl voor de frissere seizoenen een trui bedrukken beter is.