< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Sportkledij bedrukken voor een professionele uitstraling

Goede kleding is belangrijk om te kunnen excelleren, laat daarom nu uw sportkledij bedrukken om in uw sport zo goed mogelijk te kunnen presteren. Wij hebben een breed assortiment, waardoor sportkleding bedrukken mogelijk is voor zowel kinderen als dames en heren. De bedrukte sportkleding die u hier kunt bestellen is gemaakt van goed ademende stof zodat zweet eenvoudig afgevoerd wordt. Sportkledij bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling, of u nu een individuele sport beoefent  of een sport in teamverband. Voor de individuele sporters is het fijn om te weten dat u unieke bedrukte sportkleding, net zoals al onze andere artikelen, al vanaf een enkel stuk bestellen tegen een scherpe prijs. Voor teams, verenigingen en clubs kunnen wij zonder probleem grotere aantallen sportkleding bedrukken in diverse maten of kleuren, zodat de spelers er professioneel bij lopen en direct een bepaald gezag uitstralen.
 

Sportkleding bedrukken in enkele stappen

Als u sportkledij wilt bedrukken kunt u een geheel eigen ontwerp van de kleding maken, en dit ziet u ook direct voor u het scherm. Sportkleding bedrukken begint met een keuze van het soort kleding, de gewenste kleur en maat (check altijd even de maattabel om er zeker van te zijn dat u de juiste maat kiest). Vervolgens gaat u aan de slag met het ontwerp, waarbij u tekst of een afbeelding op de borst, rug of schouders plaatst. Uiteindelijk hoeft u alleen nog maar het ontwerp van de bedrukte sportkleding nog een keer te controleren, uw gegevens in te vullen en de order te betalen. Na ontvangst van de betaling zullen wij de sportkledij binnen ongeveer een week verzenden.