< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een of meerdere tshirts bedrukken voor particulieren

Bij ons kunt u gemakkelijk online een of meerdere tshirts bedrukken, in allerlei pasvormen, kleuren en maten. Een tshirt bedrukken is leuk als u een uniek shirt wilt hebben, maar u kunt ook bedrukte t-shirts bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of vrijgezellenfeest. Maak uw eigen t-shirt in onze online ontwerptool, waarbij u direct het ontwerp ziet op het shirt van uw keuze. U kunt een t-shirt ontwerpen met alleen maar tekst, maar u kunt ook een afbeelding toevoegen. Wij kunnen de voor- en achterzijde en de mouwen van t-shirts bedrukken, dus u kunt uw fantasie helemaal de vrije loop laten. Maak uw eigen t-shirt, of dit nu voor baby’s, kinderen of volwassenen is. Wij kunnen bedrukte t-shirts leveren in vele maten en pasvormen, waardoor er altijd wel een shirt is wat iemand past.
 

Een tshirt bedrukken voor personeel of als promomateriaal

Ook voor bedrijven kan het erg goed van pas komen om tshirts te bedrukken, of u nu een tshirt wilt laten bedrukken voor uw personeel om weg te geven aan klanten. Maak uw eigen t-shirt met uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam, of voeg ook nog een slogan of contactgegevens toe. Wilt u de bedrijfskledij wat extra cachet geven, dan kunt u een polo laten bedrukken met een echte chique uitstraling. Bedrukte t-shirts zorgen altijd weer voor een goede herkenbaarheid van het personeel, en bereiken een nog veel grote doelgroep wanneer het gedragen wordt door klanten (waardoor de naamsbekendheid vergroot wordt). Wij zullen altijd tshirts bedrukken van de beste kwaliteit, en maken bovendien gebruik van inkten die lang zichtbaar blijven.