< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een t shirt ontwerpen als presentje voor verjaardag of geboorte

Als u eens echt een uniek cadeau wilt geven aan iemand voor een verjaardag of een geboorte, start dan snel met een t shirt ontwerpen. Bij ons kunt u tegen scherpe tarieven een of meerdere t shirts ontwerpen met een eigen design zodat u echt een uniek cadeau geeft. Een eigen t-shirt ontwerpen kan rap en gemakkelijk met behulp van ons online programma, waarbij u direct het ontwerp ziet op de voor- of achterzijde, of de mouwen. Dat een t shirt ontwerpen goedkoop kan zijn ziet u doordat de prijs van het product direct zichtbaar is. Naast kleding als cadeau kunt u natuurlijk ook voor uzelf een mooi t shirt ontwerpen met bijvoorbeeld uw favoriete levensspreuk, of een eigen t shirt ontwerpen met uw mooiste vakantiefoto. Alle kleding heeft u door ons uitgekiende productieproces en snelle levering altijd spoedig in huis.

 

Een of meerdere t shirts ontwerpen voor een vrijgezellenfeest of vriendengroep

Natuurlijk kunt u ook voor een grotere groep mensen online een t shirt ontwerpen, voor diverse gelegenheden. T shirts ontwerpen is leuk voor een groep die samen op vakantie gaat of een vrijgezellenfeest viert, en omdat dit vaak al prijzige aangelegenheden zijn is het maar goed dat een t shirt ontwerpen goedkoop kan. T shirts ontwerpen begin met het kiezen van het product en het opgeven van het gewenste aantal voor de verschillende maten. Wij hebben een uitgebreid assortiment, u kunt een t shirt met v-hals ontwerpen, een chique polo laten bedrukken, of een lekker warme sweater bedrukken. Vervolgens gaat u het eigen shirt ontwerpen, en plaatst u een tekst of upload u een afbeelding. Voorbeelden van leuke ideeen voor het ontwerpen van een t shirt zijn bijvoorbeeld een tennis t shirt met naam, een honden t-shirt met foto, ‘I love … [Antwerpen bijvoorbeeld]’, of ‘Keep calm’. Tijdens het bestellen is altijd te zien dat een t shirt ontwerpen goedkoop is, doordat de prijs direct wordt aangepast aan de opties die u kiest.