< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

De beste kwaliteit textiel bedrukken tegen de allerlaagste prijs

Wilt u ook textiel bedrukken voor uzelf of uw bedrijf, en bent u op zoek naar een leverancier met een overzichtelijk online bestelproces en lage prijzen voor het bedrukken van textiel? Goedkoop-t-shirts-bedrukken.be verzorgt textielbedrukking in grote en kleine aantallen, maar altijd tegen scherpe prijzen. Bij ons kunt u online goedkoop textiel bedrukken en u ziet het ontwerp direct op uw scherm, waardoor altijd precies duidelijk is wat u eigenlijk bestelt. Wij bedrukken textiel van de hoogste kwaliteit en maken altijd gebruik van hoogwaardige kwaliteit inkt die erg duurzaam is.

 

Wij bedrukken textiel naar uw wens!

Het is mogelijk diverse soorten textiel te bedrukken, of dit nu voor baby’s, kinderen of volwassenen is. Zo kunt u bij textiel bedrukken denken aan een kinder t shirt bedrukken of een sweater bedrukken voor volwassenen. Wij bedrukken textiel met zowel tekst als afbeeldingen, die u kunt op verschillende plekken kunt plaatsen. Wij zijn een van de weinige leveranciers die textielbedrukking aanbieden met een compleet online overzichtelijk bestelsysteem. Goedkoop textiel bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Textielbedrukking voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons ook textiel bedrukken, of het nu voor personeel is of als promotextiel. Wij bedrukken textiel altijd zeer profijtig, of u nu op zoek bent naar nette, professionele kleding of juist opvallend en hip. Wij verzorgen probleemloos textielbedrukking in grote aantallen. Online kunt u goedkoop textiel bedrukken, en zelf een ontwerp maken met uw bedrijfsnaam, een logo en bijvoorbeeld een slogan. Als nabestelling later nog eens textiel bedrukken? Vanuit uw eigen account kunt u gemakkelijk items nabestellen uit eerdere orders.