< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: (+32) 380 85 46 5

Werkkledij bedrukken voor het personeel van uw bedrijf

De voordelen van werkkledij bedrukken zijn intussen wel bij iedereen bekend. Bedrijfskleding bedrukken zorgt ervoor dat uw personeel er professioneel uitziet, goed zichtbaar is en herkenbaar voor klanten en het is een goed marketingmiddel aangezien het de bekendheid vergroot. Werkkleding bedrukken hoeft echter niet heel prijzig te zijn en een groot gat te slaan in het budget, dat weet nog niet iedereen. Dat wij goedkoop bedrijfskleding bedrukken, ziet u hier direct online.
 

Bedrijfskleding bedrukken met behulp van ons ontwerpprogramma

In ons eenvoudige ontwerpprogramma kunt u rap werkkledij bedrukken, zonder tussenkomt van een ontwerpbureau en bezoeken aan een drukkerij. Bedrijfskleding bedrukken is mogelijk met tekst en afbeeldingen, waardoor u in ieder geval de bedrijfsnaam, een logo en eventueel een slogan of contactgegevens kunt plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in t shirts bedrukken, maar kunnen zonder problemen ook andere kledij bedrukken zoals geklede sweaters, capuchontruien, broeken en schorten. Bedrijfskleding bedrukken kan online helemaal naar uw eigen wensen en eisen, waarbij u direct op het scherm ziet hoe u de werkkleding qua voor- en achterzijde en mouwen kunt bedrukken. Werkkledij bedrukken is mogelijk in vele kleuren, maten en pasvormen waardoor u altijd de gewenste uitstraling creëert, of u nu bedrijfskleding wilt bedrukken met een hippe en opvallende look of een meer nette en geklede.
 

Kleine of grote aantallen werkkleding bedrukken (en nabestellen)

Ook werkkleding bedrukken is bij ons al mogelijk vanaf een enkel stuk, een unicum in de drukkerijbranche. Later nog bedrijfskleding bedrukken als nabestelling is geen enkel probleem doordat u online inzage heeft in uw account met geplaatste orders en vanuit daar kunt nabestellen. Wilt u werkkledij bedrukken maar heeft u toch nog vragen over de prijzen of mogelijkheden, neem dan contact op met onze helpdesk.